Máte už doma vytoužený RC model letadla, ale máte obavy z létání a jeho ovládání? Nebo s modelařinou teprve začínáte? Letecká RC škola je pro vás to pravé!

Výuka a létání s RC modely

Začátky bývají krušné, ať už se jedná o jízdu na kole, nebo první letání s RC modely. Sem tam přijde nějaký šrám a často se hodí rada zkušeného. Je jasné, že pokud si pořídíte finančně nákladnější model a nemáte žádné zkušenosti, je obava z prvních letu o to větší.

letecká škola

To všechno vím a sám jsem si tím prošel. Proto jsem pro vás připravil Leteckou RC školu, která funguje ve Vysokém Mýtě a okolí. Přijďte si zalétat na trenažeru a získejte letecké základy a akrobatické umění na výukových modelech.

Pro koho je určena?
Pro děti i dospělé, kteří model již vlastní a bojí se začít nebo pro nové modeláře, kterým se letecká modelařina líbí, ale chtějí si ji nejprve bez rizika vyzkoušet.

Kde najdu nadšence do RC modelů?

Jak probíhá příprava?
Pro zájemce o létání bez předchozích zkušeností je připravený simulátor, na kterém proběhne první seznámení s létáním a vysvětlení základních pravidel. Ti, kteří základy znají a nepletou si levou a pravou stranu při letu proti sobě, tak máme připravený model Carbon Cub.

S čím budete létat?
Připravený model Carbon Cub vyniká stabilizační jednotkou Safe Plus GPS, která umožní výuku létání v kratším čase než kdy předtím.

S čím budete model ovládat?
Pro žáka je připravený základní model vysílače DXe od firmy Spektrum. Tento vysílač je bezdrátově spojený s vysílačem učitele.

Chci se přihlásit do letecké RC školy

Časté otázky aneb co vás zajímá

Co se stane, když model rozbiji?
Vůbec nic, za všechny škody ručí učitel, který pomocí přepínače na vysílače může kdykoliv převzít řízení modelu.

Kde se létá?
Nejčastěji v okolí Vysokého Mýta, například letiště na Dvořisku.

Jak dlouho se létá?
Téměř vždy je čas okolo jedné hodiny, ve které proběhne příprava, instruktáž a minimálně 40 minut čistého letu.

Kdo se mi bude věnovat?
Naprostou většinu lekcí vedu já, Jakub Záleský. RC životu jsem propadl už jako malý kluk a rád vám své bohaté zkušenosti předám.

Kolik mě bude létání stát?
Hodina letu se pohybuje okolo 800 Kč, cena se odvíjí dle lokality létání.

Zpět na články v kategorii
nakupujte na splátky
Kategorie blogu
Kategorie