Přelom roku 2015 a 2016 byl ve znamení staveních úprav. Vyhlédl jsem si starší prostory ve Vysokém Mýtě a s rodinou a kamarády jsme se pustili do plánů. 

Promysleli jsme, jak prodejnu nejlépe rozvrhnout a po prvních nápadech i do samotné rekonstrukce. Posuďte sami, jak nám šla práce od ruky a co jsme pro vás připravili.

Prodejna – od cihly až po finále

Žádná rekonstrukce se neobejde bez dřiny a spousty práce – ale výsledek stojí za to. Původní zašlé prostory jsme oškrábali téměř na cihlu, zapravili všechny praskliny a natáhli nové štuky. Pak jsme se pustili do malování (oranžová byla jsou volbou, aby nám webové stránky pěkně ladily s prodejnou), položili jsme novou podlahu, smontovali nábytek na míru a také jsme zapojili krbová kamínka, aby vám u nás bylo příjemně.

 

Pak už přišlo na řadu vybavení prodejny – pořídili jsme pro vás RC simulátor, na kterém si natrénujete první let i akrobatické kousky. Nezapomněli jsme na dostatek prostoru, abyste si modely mohli i reálně vyzkoušet a samozřejmě jsme počítali i s dílnou pro servis a opravu porouchaných modelů, o které se vám rádi postaráme.

Pak přišly na řadu RC modely

Jakmile bylo vše nachystané, mohl jsme se konečně pustit do naskladnění zboží. Přestože obchůdek není nijak veliký, najdete v něm dokonale namíchanou ochutnávku RC modelů i potřeb pro modeláře. Výběr a naskladnění zboží se stalo třešničkou na dortu na celé přípravě obchodu a myslím, že zboží osloví všechny RC nadšence – tedy, já jsem nadšený pokaždé, když do prodejny vejdu a rozhlédnu se kolem... však to znáte.

 

U mě se určitě nudit nebudete

RC modelům se věnuji již od 2. třídy základní školy a od vlastního sestavování jsme se dostal až k závodům a dokonce plněnému snu – vlastní prodejně. Proto vím, s čím potěším začátečníky i nadšence, kteří žijí RC život naplno. Na co se při návštěvě prodejny můžete těšit?

  • Široká nabídka RC modelů, plastikových modelů, volně létajících modelů a příslušenství
  • Vybrané modely si můžete na prodejně rovnou vyzkoušet, ostatní vám rád předvedu
  • Před prvním létáním vás zaškolíme na leteckému simulátoru s pákovým ovladačem
  • Rád poradím a pomůžu všem začínajícím modelářům se stavbou i létáním
  • Provedu individuální úpravy modelů podle vašeho přání
  • Veškeré modely také servisujeme, a to dokonce i ty, které nebyly zakoupené u nás

Nalákal jsem vás na návštěvu nové prodejny?

Pokud ano, najdete nás na adrese zde. A pokud to k nám máte daleko, tak si k nám třeba naplánujete výlet. A pokud chcete něco z RC modelů teď hned, neváhejte se podívat do obsáhlého e-shopu a vyberete si něco pěkného z pohodlí domova.

Jakub

Zpět na články v kategorii
nakupujte na splátky
Kategorie blogu
Kategorie